HyperLink
Navne i Personalhistorisk Tidsskrift
suppleret med Dødsfald i Danmark
hhv. 1880-2020 og 1881-1923
Fuldtekstsøgning
Fornavn
Efternavn
Kommentar
Årgang Dødsår
Vejledning: Indtast dine søgekriterier - enten som fuldtekstsøgning - eller udspecificeret på fornavn, efternavn, kommentarer og årgang eller dødsår. Forskel i store og små bogstaver ignoreres ved søgningen.
Specifik søgning ignoreres, hvis fuldtekstsøgning er udfyldt. Der ledes efter poster, der blot indeholder søgestrengen(e). Der kan altså stå hvad som helst før og efter søgestrengen. Man kan benytte jokertegnene: "_" og "%". "_" for et enkelt bogstav og "%" for flere bogstaver. Der skal indtastes mindst fire bogstaver, helst flere, for ikke at belaste serveren unødigt.

Resultat: Som et resultat af søgningen vil der nedenfor blive vist en liste med efternavn og fornavn, evt. kommentar, årgang og sidereference. Der er 350.207 henvisninger til personer i årgangene 1880-2020. Ud over sidereferencer til Personalhistorisk Tidsskrift ledes også efter dødsfald fra de årlige dødsfaldslister i Personalhistorisk Tidsskrift årgang 1880-1924. Disse lister medtager kun en lille del af landets befolkning og er primært hentet fra avisernes dødsannoncer. Der er 57.228 dødsfald i registeret.

Slå op direkte: Hvor jeg har kunne finde den relevante årgang af Personalhistorisk Tidsskrift på nettet, kan man åbne den pågældende netudgave ved at klikke på årstallet, markeret med et blåt, understreget link. Hvis netforbindelsen er langsom, kan det tage tid. Hvis man klikker på efternavnet, ledes efter den første forekomst af dette efternavn i den pågældende årgang. Hvis man klikker på sidetallet, blades om muligt frem til den pågældende side.

God fornøjelse!
Poul Steen