>
HyperLink
Søgning i Richter: Dødsfald i Danmark
1761-1890
Fuldtekstsøgning
Fornavn
Efternavn
Kommentar
Avisnavn
Fødselsår   Dødsdato
Klik på Avisnr.-feltet for at åbne den avis, der udkom: dage efter dødsdatoen. Justér evt. antal dage.
Vejledning: Indtast dine søgekriterier - enten som fuldtekstsøgning - eller udspecificeret på fornavn, efternavn, kommentar m.v. Forskel i store og små bogstaver ignoreres ved søgningen.
Specifik søgning ignoreres, hvis fuldtekstsøgning er udfyldt. Der ledes efter poster, der blot indeholder søgestrengen(e). Der kan altså stå hvad som helst før og efter søgestrengen. Man kan i selve søgestrengen benytte jokertegnene: "_" og "%": "_" for et enkelt bogstav og "%" for flere bogstaver.

Resultat: Som resultat af søgningen vil der nedenfor blive vist en liste med efternavn og fornavn, og i varierende grad: stilling, dødsdato og sted, alder, efterladte, og den avis, hvorfra informationen stammer.
Jeg har forsøgt at fortolke disse informationer og viser derfor kolonner med dødsdato, alder og kalkuleret fødselsår, samt avisens navn og nummer. Der er også et direkte link til den relevante side i en indskannet kopi af originalen, som findes tilgængelig på Slægtsforskernes Bibilotek. På samme måde forsøger jeg at linke til den relevante avis.

Læs mere ....

God fornøjelse!
Poul Steen